Informatie over EGV-Systemen

"De mens is nog steeds de meest bijzondere computer van alle."

John F. Kennedy (1917-63), Amerik. Politicus, 35. President van USA (1961-63)

 

Indien u zich bezig houdt met het aanschaffen van een EGV-systeem...

... zult u al snel tot de conclusie komen dat, voor de standaard gebruiker, het aanbod aan hardware Heden ten dage wordt hardware als hyperoniem voor machine-technische uitrusting van een computersysteem gebruikt. nauwelijks te overzien is. Daarbij komen nog de diverse reclame beloften, die het moeilijk maken een geschikt EGV De elektronische gegevensverwerking (kortweg: EGV of GV) is een verzamelnaam voor de invoer en bewerking van gegevens door elektronische machines.-systeem te vinden dat optimaal is voor de eigen doeleinden.

In het bijzonder wanneer een EGV-systeem commercieel moet worden gebruikt is het heden ten dage niet meer voldoende om simpelweg een nieuwe computer te kopen. Want dan moet ook aandacht worden geschonken aan de thema's gegevens- en virusbescherming, gegevens back-up, hardware onderhoud, beheer van servers Een server is een centrale computer in een netwerk structuur, waarbij de middelen van deze centrale computer worden aangeboden en waarop de werkplaatsen (Cliënts) toegang kunnen hebben. en netwerken, maar ook de service ter plaatse.

Als wij u adviseren mogen, raden wij u aan om u te wenden tot een specialist voor EGV-systemen. Want alleen een specialist kan vele vragen voor u beantwoorden en kan u deskundig adviseren rondom het thema EGV. Hij helpt u bij het selecteren van een voor uw doelen optimaal geschikt EGV-systeem en bovendien heeft u een partner die ervoor zorgen kan dat uw EGV-systeem te allen tijde probleemloos functioneert. Op deze manier kunt u alle voordelen van CARAT te allen tijde ten volle gebruiken.

Apple computers: CARAT is speciaal voor het gebruik op Windows-computers ontwikkeld en is niet geschikt om op Apple computers gebruikt te worden. Support van de kant van CARAT kan in dergelijke gevallen niet worden gegeven.

Gedetailleerde informatie

Hierna willen we alle geïnteresseerden nog enige basis informaties geven waarop men moet letten voor een geslaagde inzet van een EGV-systeem.