Informace o počítačových systémech

"Nejpodivuhodnější ze všech počítačů je stále člověk."

John F. Kennedy (1917-63), americký politik, 35. president USA (1961-63)

 

Když se však začnete zajímat o pořízení počítačového systému...

... velmi rychle zjistíte, že nabídka hardware je pro normálního uživatele již skoro nepřehledná. K tomu ještě přispívají různé reklamní slogany, které nalezení PC PC: z angličtiny pocházející pojem Personal Computer, přeloženo "osobní počítač", je obchodní název řady počítačových systémů, které byly původně vyráběny firmou IBM. systému, který by byl pro Vaše účely optimální, ještě ztěžují.

Má-li však být PC-systém komerčně používán, nepostačí dnes prostý nákup libovolného nového počítače. Je to proto, že v takovémto případě je třeba dbát také na oblasti, jako jsou ochrana dat a ochrana před viry Počítačový virus je samovolně se množící počítačový program, který infikuje jiné počítačové programy a tak se reprodukuje., zálohování dat, údržba a obsluha hardware, správa serverů a sítí, ale také na to, jestli je zajišťován servis na místě.

Pokud bychom Vám směli poradit, doporučili bychom Vám, abyste se obrátili na specializovaný obchod s výpočetní technikou. Je to z toho důvodu, že pouze odborný obchodník je schopen Vám v otázkách IT(PC)-systémů kompetentně poradit a tím Vás zbavit mnoha těchto problémů. Pomůže Vám při výběru PC-systému, který je pro Vaše potřeby optimální, a Vy získáte partnera, který se bude schopen postarat o to, aby Vaše počítače neustále bezproblémově pracovaly. S takovouto podporou pak budete také schopni neustále plně využívat všech výhod programu CARAT.

Počítače Apple: CARAT byl speciálně vyvinut pro použití na počítačích s operačním systémem Windows a není proto vhodný pro použití na počítačích Apple. Podpora ze strany firmy CARAT v tomto případě není možná.

Detailní informace

V následujícím textu bychom všem zainteresovaným chtěli podat některé základní informace, kterých by měli dbát, chtějí-li si zajistit úspěšné využití PC-systémů.